sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viikonlopun parempi lihapata

Tästä tulee mieleen burgundinpata joka on yksi suosikkini!



400g naudan paistisuikaletta
1kpl fond du chef (knorr)
250g ruskeita herkkusieniä
5 dl vettä
2 porkkanaa
3 valkosipulia
100g pekonia
mustapippuria

Ruskista naudanliha paistisuikaleet pannulla. Lisää vesi ja fondu chef. Kaada ainekset pataan. Pyöräytä pannun kautta kaikki muutkin aineet ja kaada pataan. Laita hautumaan uuniin 200 asteeseen mielellään 1,5h. Nauti riisin tai perunan kera.

Pssst..Taaperolle sopivat kasvikset löytyy pakastealtaasta nimeltään puutarhurin kasvissekoitus..Meillä villikko syö niitä jopa mielellään!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!